Fritidsaktiviteter

Der findes et hav af unikke oplevelser på Mallorca der er værd at udforske under dit ophold

Canyoning

Canyoning er din mulighed for at komme ud og lege fritids-tarzan i den vilde natur. Fænomenet er fyldt med action og adventure.
I det store hele drejer det sig om at arbejde sig gennem floder, vandfald, klippeformationer og hvad der ellers opstår af hindringer på din vej gennem strømmen af vand og mudrede kløfter samt vild natur.
Du bliver iført våddragt og seletøj med karabinhager mm. Nu skal du, sammen med din intruktør og resten af holdet bevæge jer ud over vandfald og andre hindringer, for at nå enden af floden. 

Jungle Parc & Zipline

Der findes et hav af muligheder i øens 2 Parker der byder på udfordringer i forskellige højder. Elsker du at udfordre dig selv, søger spændning eller måske har det en smule stramt med højder, kan en af de to parker være en ultimativ oplevelse og personlig sejr for dig. Skub dine grænser i træernes kroner og få en oplevelse du aldrig vil glemme. Her findes Ziplines på over 200 m, og op til 10 m. højde. 

Grotter Og Drypstenshuler

Mallorca er kendt for sine mange grotter og drypstenshuler. Du finder mere end 300 af slagsen i forskellige størrelser og afskyggelser. Ikke alle hulerne er åben for turisme. Flere af de større af hulerne er åbne hvor du også vil finde opsat belysning der virkelig fremhæver hvilket imponerende naturfænomen disse huler og grotter er.  Flere af grotterne byder til med på musikshow mens du går gennem den imponerende underjordiske labyrant. 

Snorkling

Der findes mange lækre badestrande langs Mallorcas kyster. Disse sandstrande har begrænset dyreliv da der ikke findes meget vegetation her. Derfor skal man på bådtur for at komme ud og opleve den fantastiske verden under havet. Der er ofte rigtig god sigtbarhed i havet omkring Mallorca. Her findes meget at kigge på under havoverfladen. Du vil ståde på søanemoner, rokker, blæksprutter, søpindsvin og meget mere.
Særligt den nordøstlige kyst af Mallorca byder på fine klippeformationer og dybere vand der gemmer på mange spændende oplevelser.

Western Water Park

Vandlandet Western Water Park er for alle vandhunde! Det store vandland byder på 9-10 forskellige vandrutchebaner i forskellige adrenalinniveauer, bølgebassin, gummiringe, jacuzzi og meget mere. Det populære vandland har, som navnet ligger op til, et western tema.