Utopia Legatet

UTOPIA Guideskole - Legatprogram

Vi mener, at alle fortjener at komme på guideskole og ud at opleve verden. Derfor kigger vi nøje på omkostningerne. Gode samarbejdspartnere på destinationen er en af grundene til, at Utopia guideskole kan udbyde en guideuddannelse til en rigtig fornuftig pris. Aligevel vil vi nu gennem vores legatprogram gøre det endnu enklere for nogle at komme afsted på sin guideskole.

Du har 2 gange om året muligheden for at vinde vores store legat på 12.500 kr. til betaling af din guideuddannelse hos UTOPIA-Guideschool. I denne forbindelse udlodder vi derudover et lille legat på 2000 kr til 10 heldige. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at tilmelde dig vores legatprogram.

Alle mails vil blive sendt til dig automatisk. Alle kan deltage i konkurrencen. Legatet kan ikke udbetales i kontanter, men udelukkende bruges til betaling af din guideuddannelse hos UTOPIA-Guideschool. Legatet skal benyttes til booking seneste 4 måneder efter udstedelsesdato. Har du bestilt og betalt din guideuddannelse, og hvis du er den heldige, så bliver beløbet refunderet din bestilling.