Mulighederne er mange

Skal det være sne, strandsand eller noget helt tredje?

En dygtig og bestået guideskoleelev fra UTOPIA kommer altid i betragtning ...

En vision for Utopia guideskole er, at alle vores beståede elever efter endt uddannelse har kompetencer og kundskaber til at kunne få job hos det selskab, de ønsker, og inden for deres foretrukne område.

Vi uddanner bredt og er 100 % uafhængige. Via vores karrierekick forsøger vi at imødekomme så mange ønsker som muligt. En tendens viser, at mange elever efter de fire ugers skole samt undervisning i at skrive en god jobansøgning er så kvalificerede, at de selv håndterer kontakten til det ønskede selskab og efterfølgende sikrer sig drømmejobbet.   

Utopia guideskole sender hvert år elever ud til en lang række rejseselskaber. Nedenfor kan du se et udvalg af nogle af de selskaber, vi oftest rekrutterer til.

Skandinaviens største udbyder af ungdomsrejser siden 2008.
Uptours arrangerer ungdomsrejser og studenterrejser til Sunny Beach og Magaluf.
Når du rejser med Uptours kan du forvente dig fest, sol og bad i trygge og sikre rammer.
Uptours ansætter alle guider fra Utopia-Guideskole.
www.uptours.dk

100 % danskejet charterselskab med stort fokus på personlighed og god service hele vejen igennem. Tilbyder de mest populære destinationer og er et selskab i stor vækst.
www.suncharter.dk

Nyt og anerkendt charterselskab, der sætter kunden i fokus. Derfor er de bl.a. kåret til Danmarks bedste rejsebureau på trustpilot.dk
www.primotours.dk

Sunweb Rejser er en del af den veletablerede, internationale rejsekoncern Sundio Group med over 1 mio. rejsende om året. Fra Danmark tilbyder selskabet charterrejser til Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Spanien og har desuden et stort skirejseprogram til alperne. Sunweb Rejser benytter danske guider på alle destinationer.
www.sunweb.dk

SlopeTrotter Skitours er et skandinavisk selskab med rødder i Danmark, der arrangerer skirejser til Alperne med fokus på adventure. Vi lægger stor vægt på guidens professionelle og personlige serviceniveau. Som et hurtigt voksende selskab vil vi give dig stor indflydelse som guide til, at påvirke det daglige arbejde på destinationerne.
Læs mere og ansøg her!

Team Benns Ski sender danske skiløbere på ski i Norge, Sverige, Østrig og Italien. Team Benns ski er en del af en stor koncern og har fokus på familier samt tilbyder et ungdomskoncept.
www.team-benns.com

Bliv en del af SNE & SNÖ Skirejser i Alperne!
Ansøg så hurtigt som muligt! Vi søger altid kompetente medarbejdere, enten til vores kontor i Danmark eller til vores destinationer i Alperne. Derfor er vi altid åbne for ansøgninger - både opfordret og uopfordret. SNE & SNÖ Skirejser sælger skirejser til Frankrig, Italien, Østrig, Schweiz, Norge og Sverige.
Ledige stillinger vil blive opslået her!
Send din ansøgning med CV og billede til kontakt@skirejser.dk

Højmark Rejser sender danske skiløbere på ski i Østrig og Italien. Rejserne er både for unge, par og familier, men fælles er at guideservice er vigtig på destinationen.
www.hojmark.dk

Danmarks største ungdomsrejseselskab, som gennem de sidste par år har sat sig tungt på markedet som det vildeste, sikreste og bedste selskab for unge mennesker. Ansætter udelukkende fra Utopia.
www.duf-rejser.dk

Mixx Travel

Mixx Travel blev etableret i 2009. Deres hovedkontor ligger centralt i Malmø. De første mange år solgte de rejser for andre rejsebureauer – både danske og svenske – og arrangerede individuelle rejser. Siden 2015 har Mixx Travel haft egen operation, med fly fra Stockholm og København. Sommeren 2017 vil de også flyve fra hhv. Billund og Aalborg. 

Mixx Travel sælger rejser til Tyrkiets sydkyst. Størstedelen af gæsterne rejser til Alanya og Side, men de tilbyder også rejser til Kemer og Belek. Mixx Travel tilbyder også charterrejser til Jordan, Nord Cypern og Kreta. Mixx Travel er et lille bureau, sammenlignet med andre skandinaviske charterbureauer. Du skal derfor være glad for at arbejde i et lille team, hvis du ønsker at arbejde for Mixx Travel. 

Som guide for Mixx Travel vil du havde med både  danske og svenske gæster at gøre.

Stort og traditionsfyldt familieselskab med primære destinationer i Bulgarien.
www.balkanholidays.dk

Hey Captain er en kanalrundfart i København. De tror på at der en gruppe mennesker der leder efter ekstraordinære oplevelser og deres mission er at give dem det i form af en kanalrundfart de vil huske for livet. Deres team består af unge ambitiøse mennesker der formår at have det sjovt samtidig med at de leverer en verdensklasse service oplevelse.

Læs mere på www.heycaptain.dk

écart har mange forskellige destinationer og er eksperter i, at arrangere grupperejser. På destinationen arrangerer de forskellige events, i form af sports-, middags- og festarrangementer.
www.ecart.dk

Bering Rejser er et rejsebureau med fokus på aktiv ferie i hele verden og et meget højt serviceniveau. Deres kunder kan bl.a. opleve surfing, kitesurfing, trekking, bjergbestigning, dykning, klatring og en masse andre spændende aktiviteter.
www.beringrejser.dk

Amisol har mange års erfaring med Egypten som destination. Desuden tæller deres program Tyrkiet, Kreta, Santorini, Gran Canaria og Dubai – Emiraterne. Amisol søger oftest guider over 22 år.
www.amisol.dk

detur er specialister i Tyrkiet, men klassiske destinationer som Tunesien, Grækenland og Egypten pryder også deres program.
www.detur.dk

Danskejet rejsebureau som har specialiseret sig i rundrejser i det eventyrlige Borneo.
www.rustic-borneo.dk