NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

#UtopiaFamily

- meget mere end bare en rejselederuddannelse

ALLE vores elever bliver en del af

#Utopia Family

 

ALLE vores elever bliver en del af #Utopia Family – det er en ting som er helt sikkert, når du bestiller dit guideskole ophold ved Utopia. En gang Utopia, altid Utopia! Vi er med dig hele vejen, inden, under og efter guideskolen. Velkommen til Utopia Family.

Utopias guidefaglige forening – en del af det vi kalder #Utopia Family, som ALLE vores elever kommer til at opleve og blive en del af. Vi tager ikke ekstra betaling, for at du skal kunne blive en del af vores guidefaglige forening.

 


Når du er tilmeldt Utopia, kan du med tryghed tage skridtet ud i din drømmekarriere i rejsebranchen.

De fleste dele af rejsebranchen, falder ikke ind under nogle overenskomster mellem arbejdsgivere og fagforeninger. Derfor vil vi tilbyde ALLE vores elever, som en del af grundprisen, hjælp og support, som møder dele af det, du normalt får i en fagforening. 

ALLE vores elever modtager faglig sparring og rådgivning om rejsebranchen. Hos os på Utopia får ALLE den vejledning som behøves, hvis der opstår komplicerede situationer på destinationen.

Vi hjælper gang på gang og for altid! - Utopia Family medlemmer har bl.a. modtaget sparring og rådgivning vedrørende deres job i udlandet, hjælp til jobsøgning, konfliktløsning og deres fremtidlige karriere.

Utopia Family er et stort netværk af gode venner, spændende bekendtskaber og fremtidlige kollegaer. Utopia Family har for medlemmerne i mange tilfælde også været en enkel og hurtig vej til et ønskejob i rejse-, fly- eller hotelbranchen både i udlandet og i Skandinavien.

Utopia går meget op i at sikre, at arbejdsforholdene er i orden på destinationerne, for de selskaber vi hjælper vores elever ud til. Vores samarbejdspartnere har ordentlige ansættelseskontrakter og vilkår, som lever op til de generelle vilkår for branchen.

Vi hjælper dog ALLE som ønsker at vi tager et ekstra kig på vilkårene, hvis der skulle opstå tvivl og/eller uheldige situationer med din arbejdsgiver.

Du har i Utopia altid en sparringspartner, hjælp og support.


Det betyder blandt andet at Utopia hjælper med:

 • At få dit drømmejob i rejsebranchen
 • Personlig jobvejleder
 • Personlig jobmatch
 • Personlig mentor og sparring
 • At skifte job, karriere og/eller arbejdsgiver i rejsebranchen
 • Lave en personlig karriereplan
 • Coaching, sparring til ansøgninger, feedback på samtaler m.m.
 • Råd og vejledning til konflikter og uenigheder på destinationen
 • Jobformidling indenfor rejse-, fly- eller hotelbranchen, både i udlandet og Skandinavien
 • Gennemgang af ansættelseskontrakt
 • Utopia Family - et kæmpe netværk af dygtige guidekollegaer

Vi glæder os til at byde dig velkommen i #Utopia Family og i rejsebranchen.