KOM TIL FOREDRAG

Det er helt gratis, og du får svar på alle dine spørgsmål

Tryghedsgaranti hos Utopia

Læs mere her

Kom til GRATIS foredrag

Bliv inspireret og få svar på alle dine spørgsmål! 

Vi inviterer løbende til inspirerende foredrag. 

OBS: Vi har nu gjort det ENDNU ENKLERE FOR DIG AT DELTAGE.

Vi kommer nemlig til at gennemføre de kommende foredrag med deltagelse online. På denne måde vil vi til de kommende online-foredrag komme helt HJEM TIL DIG.

På grund af myndighedernes anbefalinger og restriktioner er alle foredrag lige nu online, men fremover vil vi også holde dem fysisk med fremmøde i Odense, København og Århus. 

Uanset hvad du - om det er fremmøde eller online-foredrag, så kan du se os samt vores præsentation og stille spørgsmål samt få svar på alle dine spørgsmål.

Foredraget er helt gratis og har en varighed af ca. 1,5 time, hvor du vil få svar på samtlige spørgsmål som relaterer sig til guideskolen, livet som guide, jobgarantien og meget mere.

Vi vil være et team tilstede bestående af instruktører samt tidligere guider og elever, som kan give brugbare svar på alle de spørgsmål og tanker, som du måtte have.

Alle er velkomne, hvad enten du allerede har bestilt din guideskole med os eller går og overvejer det.  

Datoer og tidspunkter 

- Tirsdag d. 19 januar kl.19.00 - Online

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt og enkelt herunder. Du vil umiddelbart efter få en bekræftelse både på mail og SMS, hvor vi informerer dig om lokationen/web-lokationen. Vi har kun et begrænset antal pladser til hvert foredrag, så vi anbefaler at du tilmelder dig snarest.