NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Branchens højeste ansættelsesprocent

Utopia Guideskole hjælper dig hele vejen til drømmejobbet 

Jobgaranti 

Utopia Guideschools jobgaranti betyder at hver elev, der består og bliver godkendt til jobgarantien efter uddannelsen, tilbydes et job i rejsebranchen. Dette kan være som guide, rejseleder, aktivitetsguide/animatør, børneguide, skiguide, hotelpersonale eller receptionist.

Kommer du på skolen med den rette indstilling, lysten til at lære, deltager aktivt i uddannelsen, udviser modenhed, evne til teamwork, social og kulturel forståelse samt får godkendte resultater på de forskellige eksamener får du jobgaranti. Utopia Guideschools instruktører afgør i samarbejde med vores HR-partner for rejsebranchen, om den enkelte elev er klar til at få indfriet sin jobgaranti.
 
De fleste af vores elever bliver kvalificeret og får Utopia Guideschools jobgaranti. Vi har branchens højeste ansættelsesprocent.  

 

Jobgarantien består i, at samarbejdspartnere fra forskellige rejseselskaber kommer ned på hver skole og ansætter guider samt kalder vores elever til jobsamtaler efter endt skole. Eleverne søger enten på skolen eller efterfølgende, aktivt job hos Utopia Guideschools mange samarbejdspartners. Vi hjælper dig med at sætte jobsamtaler op med diverse selskaber indtil jobgarantien er indfriet for den enkelte.

Hvor lang tid der går fra du har afsluttet guideskoleuddannelse til du står i din uniform kan variere. Tidspunktet for hvornår du kommer ud som guide, afhænger af, hvornår selskaberne mangler nye guider. Det kan eksemplevis gå alt mellem et par dage og op til 4-5 måneder inden du står med en kontrakt i hånden. 
 
Vil du, kan du også komme i arbejde senere. Det kan være at du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal ordnes inden.