Branchens højeste ansættelsesprocent

Utopia Guideskole hjælper dig hele vejen til drømmejobbet 

 

Hvorfor Utopia guideskole?

Ønsker du at komme ud at opleve verden som guide, findes der flere alternativer. Utopia er ikke den eneste guideskole, der findes. Hvorfor skal du så vælge Utopia frem for andre? Herunder vil vi beskrive nogle af de punkter, hvor Utopia guideskole differentierer sig fra andre guideskoler.

 

Jobgaranti & karrierekick

Kommer du på skolen med den rette indstilling, lysten til at lære, og består du skolen, får du jobgaranti og karrierekick! De fleste af vores elever bliver kvalificeret og får Utopia Guideschools jobgaranti og vi har branchens højeste ansættelsesprocent. Jobgarantien består bland andet i, at samarbejdspartnere fra forskellige rejseselskaber kommer ned på hver skole og ansætter guider samt kalder vores elever til jobsamtaler efter endt skole. Vi er med dig hele vejen, også efter guideskolen. Du kan læse om vores samarbejdspartnere her.

Delen, vi kalder karrierekick, er oprettet i samarbejde med fagforeningen Business Danmark. Vi er den eneste guideskole, der har et sådan samarbejde. For at klæde dig godt på til at få et job i rejsebranchen giver vi et kursus i personlig branding og lærer dig at skrive et professionelt CV og jobansøgning. Du vil også få muligheden for at blive tilknyttet en personlig rådgiver hos Business Danmark, der vil være tilgængelig via telefon og mail. Din personlige rådgiver vil følge dig, give vejledning og gode råd. Din personlige vejleder står både til rådighed under samtalerne til drømmejobbet og også efterfølgende til at læse din kontrakt igennem eller til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det i løbet af din tid som guide.

 

 

Kvalitet frem for kvantitet 

Utopia guideskole har færre elever på hver skole end andre guideskoler. Det har vi af flere årsager.

Vi tager ikke flere elever ind på hvert hold, end der er efterspørgsel i rejsebranchen. Det gør vi af den simple årsag, at vi ønsker, at alle vores elever skal have muligheden for at komme i job efter endt skole. Ved at begrænse antallet af pladser er efterspørgslen og dermed mulighederne større for dig.

Når vi har begrænset antal pladser på hver skole, er det også, fordi vi ikke ønsker, at vores elever blot skal blive et nummer i rækken. På skolen går vi meget op i individer, og vi har din individuelle udvikling i fokus. Vi går op i at have meget kontakt med vores elever og lære, hvilke styrker og svagheder hver enkelt elev har. Dette ses bl.a. ved, at der gennem skolen bliver holdt individuelle samtaler. Det sker for at sikre, at du som elev har forståelse for undervisningen og føler dig godt tilpas, men også for at rådgive og vejlede for at opnå den største udvikling og udnytte dit fulde potentiale, så du har de bedste muligheder for at nå drømmejobbet.

 

Hør hvad Tim, en tidligere elev på skolen, siger om hans skoleophold:

Learning by doing

Et job som guide foregår for det meste i det fri og er fyldt med oplevelser. Det, mener vi også, skal gøre sig gældende på en guideskole. Vi tror på, at du lærer bedst ved at komme ud at opleve, hvad det hele handler om. Du får lov at få jobbet helt ind på livet, når du selv kommer ud og mærker efter, hvad rejsebranchen har at byde på. Der vil naturligvis være teori omkring diverse fag, efterfulgt af praksis.

 

 

Alt på ét kursus

På Utopia guideskole bliver du uddannet til at kunne varetage alle typer af job inden for guidebranchen. Andre skoler har ekstra kurser efter endt guideskole mod ekstra betaling for at uddanne dig til bl.a. skiguide eller rundrejseguide. Hos Utopia har vi implementeret al undervisning på din guideskole. Du får alle redskaber og er klar til præcis det job, du ønsker.

 

Valuta for pengene

Vi mener, at alle fortjener at komme på guideskole og komme ud at opleve verden. Vi er opmærksomme på, at nogle vælger en guideskole efter en tid med studie og SU. Derfor kigger vi nøje på omkostningerne. Det betyder naturligvis ikke, at vi går ned på kvalitet. Det betyder blot, at vi er ihærdige og leder længe efter de rigtige samarbejdspartnere i forbindelse med afholdelse af en skole. Vores lokale partnere på destinationen har stor interesse i at blive præsenteret med Utopia guideskole, da det ofte ses som et kvalitetsstempel. Gode samarbejdspartnere samt agenter på destinationen er en af grundene til, at Utopia guideskole kan udbyde en guideuddannelse til en rigtig fornuftig pris.