NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Den professionelle guideuddannelse

 - Utopia guideskole hjælper dig hele vejen til drømmejobbet 

Det gør Utopia for dig

Utopia guideskole gør mere end bare at give dig jobbet, som mange drømmer om.
Utopia guideskole har hjulpet utrolig mange nervøse sjæle med at bryde ud af skallen. Ofte bliver vi spurgt, om man godt kan tage på guideskole, hvis man er en smule genert. Hertil svarer vi: ”Det er netop en af grundene til, at du skal tage af sted”.

Et skoleophold på fire uger kan lyde som kort tid. Men du vil blive overrasket over, hvor meget du kommer til at gennemgå på disse fire uger. Vi koncentrerer og skræddersyer undervisningen til at ramme den enkelte elev, vi finder den laveste fællesnævner og bygger op. Det er vigtigt for os, at alle elever har forståelse for faget, inden vi bygger videre på undervisningen.

Når vi har så stort fokus på hver elev, skyldes det, at en stor del af guidelivet handler om at være udadvendt og imødekommende.

Du vil blive presset under dit ophold på Mallorca. Du vil havne i uvante situationer og lære, hvordan du udnytter dit team optimalt. Det er, når du er presset, at du har størst mulighed for at skabe en personlig udvikling. Undervisningen er sammensat, så det bliver spændende og sjovt at komme derud, hvor du måske ikke er vant til at bevæge dig. Dine instruktører står dig bi hele vejen gennem din udvikling. Skolen byder på en hård, lærerig og sjov tid.

Alle kan blive guide med den rette indstilling.

Efter guideskolen

Efter endt skole venter drømmejobbet. Hvad end det er i Egypten, Tyrkiet, Frankrig, Italien, Norge, Thailand eller Cuba, garanterer vi, at du vil få en tid, du aldrig glemmer. Rejsen starter med Utopia og fortsætter, når du står i uniformen og stolt tager imod dine gæster på en given destination. 
Utopia guideskole er med dig hele vejen i jagten på drømmejobbet. Vi er meget stolte af, at vi har Skandinaviens højeste ansættelsesprocent inden for branchen. Vi er kun interesseret i at hjælpe dig bedst muligt med at nå dine mål. Derfor har vi et begrænset antal pladser på hvert hold. På denne måde har vi fokus på den enkelte samt jobmuligheder til alle. Vi lever af succeshistorier!

 

  

Efter tiden som guide

Hvad så, når du er klar til at vende næsen hjem mod Danmark igen? Kan du bruge din guideskole og din tid som guide til noget, eller har det bare været mindeværdige oplevelser, gak og løjer? Bestemt ikke! Tidligere guider står i høj kurs hos arbejdsgivere!

Som guide står du til ansvar. Både for dig selv, dit team og ikke mindst gæsterne. Du er vant til at tænke hurtigt og på stående fod. Du lærer at tage initiativ og er en problemløser. Du bliver menneskekender som ingen anden, og du lærer at begå dig blandt vidt forskellige personligheder. Du lærer at udnytte kompetencer hos dig selv og dit team, og du løfter i flok. Du er en teamplayer, men er også i stand til at tænke selvstændigt. Du lærer om og får forståelse for forskellige kulturer, og ikke mindst står du på egne ben langt fra dine vante rammer i trygge Danmark. Det giver ”hård på brystet” og er meget velset på arbejdsmarkedet.

Du har utrolig mange eftertragtede redskaber at byde ind med, når der står ”Utopia” og ”guide” på dit CV.

Nogle bliver bidt af rejsebranchen og vælger at fortsætte denne vej. Flere selskaber tilbyder deres guider at få en stilling på kontoret i Danmark efter endt tid som guide ude i verden. Uanset om du vælger at blive i rejsebranchen eller skifte branche, er mulighederne mange. Flere hjemvendte guider havner i lederstillinger pga. deres kompetencer, og hvad de har tildraget sig, mens de har rejst rundt.