NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

ET UNIKT CV & VENNER FOR LIVET

- et job som guide er både en fantastisk oplevelse og et stort plus på dit CV efterfølgende!

 

Hvorfor få et job i rejsebranchen?

Hvorfor skal du rejse ud i verden og få dig et job i rejsebranchen? Du har garanteret allerede gjort dig tanken og har en masse forventninger og forestillinger. Måske du bare gerne vil have en pause fra studiet, eller måske du bare vil ud og have dig nogle helt unikke oplevelser. Herunder har vi listet nogle enkelte af mange gode grunde til at tage springet.

 

 

Sabbatåret

Vi ser større og større tendens til at rejse ud i verden og holde et sabbatår, inden den videregående uddannelse venter. At holde et sabbatår og få en pause fra studie kan være et godt valg for mange. At holde et sabbatår som guide kan være rigtig godt! Du kommer ud og oplever verden og får en masse med hjem i bagagen. Du får minder, der mildest talt vil gøre venner og familie grønne af misundelse.
Et sabbatår som guide er et sabbatår med mening. Ikke nok med du får et break fra hverdagen, og du oplever den store verden, giver guideskolen og det efterfølgende job dig et CV, der er yderst eftertragtet hos fremtidige arbejdsgivere i Danmark. Når du er guide, får du rykket mange grænser, lærer dig selv bedre at kende, gennemgår en personlig udvikling, lærer at tage ansvar og initiativ samt meget mere. Alle rigtig gode kvalifikationer, der også gør, at mange tidligere guider havner i lederstillinger, når de vender hjem til Danmark igen. 

Kort sagt: et sabbatår, der giver fede minder, venner for livet, et unikt CV og en spændende personlig udvikling.

 

En ny dag, hver dag

Ikke to dage er ens, hverken på guideskolen eller som guide. Mange efterspørger en varieret hverdag i jobbet. Har du det sådan, er jobbet som guide lige noget dig. Du får et nyt ugeskema hver uge, der varierer fra sidste uge. Selvom ugen er skemalagt, kan der ske afvigelser. Din uge kan bl.a. byde på diverse udflugter/oplevelser med gæsterne, hente/aflevere gæsterne i lufthavnen, service for gæsterne, velkomstmøder, inspirationsmøder, aftenarrangementer, pistevisning samt diverse arrangementer i sneen (hvis du er skiguide) og meget mere. Du får en masse mindeværdige oplevelser rundt omkring i den store verden og møder utroligt mange forskellige mennesker. Alt sammen gratis for dig, da det er dit arbejde.

 

 

Minder for livet

Undgå, at du ender i et 8-16-job med mand/kone og børn og fortryder, at du aldrig gav dig selv muligheden for at se verden og få en masse oplevelser. Gør det, mens du kan. Du får de bedste minder!

 

En ekstra familie

Når du arbejder langt fra familie og venner, spørger nogle, om det ikke er svært. Du skal gøre op med dig selv, om du kan undvære Danmark i en periode, mens du rejser rundt. Det får du hurtigt en afklaring på, mens du går på Utopia guideskole. Rigtig mange bliver overrasket over, hvor tæt man bliver med teamet, man arbejder i som guide. Det er som at få en ekstra familie. At arbejde som guide og gå på guideskole skaber virkelig venner for livet. Man lærer hinanden at kende rigtig hurtigt, og man støtter hinanden. Alt dette har skabt navnet ”Utopia-familien”, som alle vores elever er en del af og stolt bryster sig med.

 

Voks dig stærkere

Du vil opleve utrolig mange ting på din vej. Både på skolen og som guide. På skolen vil du gennemgå en kæmpe udvikling, og den fortsætter, mens du er guide. Du får en masse indtryk, du oplever forskellige kulturer, og du ser forskellige dele af verden. Du får en forståelse af andre mennesker, nationaliteter og kulturer. Ydermere lærer du at stå på egne ben, du bliver initiativrig og lærer at tage ansvar for dig selv og andre. Du vokser med jobbet og bliver stærkere og mere moden.

 

Oplev verden, og få penge for det

Ikke nok med, at du får fly, bolig, forsikring, en masse fede oplevelser og ser verden helt gratis, så får du endda penge for det! Du skal tage ud som guide for at blive rig på oplevelser, ikke på pengepungen. Men det er da bestemt værd at tage med, at du får løn for det, hvorimod det kan føre en masse ekstra udgifter med sig, hvis du rejser rundt på egen hånd.

 

Den nye rejsekonge/
rejsedronning

Rejsebranchen er en anerkendt branche, som tilbyder tusindvis af jobmuligheder. De fleste tager ud som guide med henblik på at være det et år eller to. Får du blod på tanden, er der masser af muligheder for at arbejde dig op og få en karriere. Tænk på, hvor mange jobs i rejsebranchen der faktisk er lokaliseret i Danmark. Hvem ved, måske du er den næste Simon Spies?