NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Datoer & priser

 - hvornår vil du afsted?

Priser og datoer

Her på siden kan du læse meget mere praktisk information om bestilling af din guideuddannelse, og hvad der egentlig er inkluderet i den pris, du betaler. 

I de nedenstående emner kan du læse om, hvad som er inkluderet i din guideuddannelse, delbetalingen og de mulige ekstra køb, som man har mulighed for at tilvælge. Har du fortsat spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os! 

Du kan give os et kald på tlf. 48410181 eller skrive en mail på info@guideschool.dk. Vi svarer indenfor de første 24 timer og ofte før. 

Vi afholder vores guideskoler 2 gange om året - i efteråret og i foråret. De ligger strategisk placeret op til sommer- og vintersæsonen, så du kan få et guidejob hos et rejseselskab i den førstkommende sæson.

Du kan se en oversigt over priser samt præcise datoer for vores guideskoleophold i 2023 og 2024 her:

Priser & Datoer     >

 

Inkluderet i dit guideskole ophold

Hvad er inkluderet i dit guideskoleophold?

Utopia Guideschool tilbyder branchens allerbedste pris på en guideuddannelse. Hvorfor kan vi det?
Det kan vi, fordi vi vil. Fordi vi vil at så mange som muligt skal have adgang til en guideuddannelse og dermed få en fod indenfor guidebranchen! Derfor holder vi uanset udgifter eller inflation prisen nede. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores undervisningsfaciliteter, Utopia-hotellerne eller undervisningen - og vores instruktører kommer direkte fra rejsebranchen med kæmpe passion for at lære fra sig og med et enormt engagement i vores elever. 

Prisen inkluderer ALT, hvad vi mener er vigtigt for din guideuddannelse. Du kan derudover tilvælge nogle enkelte ting som f.eks. en rejseforsikring, ekstra udflugter og også selv vælge, om du vil tilvælge halvpension på Utopia-hotellet eller selv stå for mad. 

Det vigtigste for os er at have gennemskuelige priser. Der kommer ikke flere tillæg undervejs på guideskolen eller undervejs, når du gerne vil booke dit guideskoleophold, end hvad du kan læse dig frem til her.

Læs mere om her, hvad der er inkluderet i dit guideskoleophold:

 

FLY, BAGAGE & TRANSFER
Fly tur/retur direkte til guideskolen i syden med minimum 20 kg bagage inkluderet. Du rejser sammen med de andre elever fra din egen valgte lufthavn; København eller Billund. Inkluderet er selvfølgelig også transfer til Utopia-hotellet og transport i alle undervisningssammenhænge. 

4-STJERNET UTOPIA HOTEL
På alle vores guideskoler har vi et fast 4-stjernet Utopia hotel med undervisningsfaciliteter, som altid ligger centralt placeret til strand og byliv.

GRATIS SPECIALMODUL
Gratis specialmodul i sidste uge af guideuddannelsen - vælg mellem børneguide, ungdomsguide, sport- og fitnessguide og destination managemnt & ledelse

UNDERVISNING OG ALLE MATERIALER
Alt undervisning og tilhørende materialer. Alle kurser (f.eks. førstehjælpskursus), alle ekstra instruktører fløjet ned til skolen og alle undervisningsmæssige aktiviteter og udflugter er selvfølgelig inkluderet. 

JOBGARANTI & NETVÆRK
Vi får besøg af 10-15 rejseselskaber på guideskolen, som rekrutterer guider direkte fra Utopia. Alt netværk og jobgarantien er inkluderet. 

MENTORFORLØB
Som den eneste guideskole i branchen, får du en personlig mentor på guideskolen, der har løbende samtaler, opfølgning og fokus på kun dig og din udvikling. 

GRATIS GUIDEFORENING
INGEN ekstra gebyrer selvfølgelig for efterfølgende at blive en del af Utopia Family og vores guidefaglige forening med jobvejledning og hjælp fremadrettet i rejsebranchen. 

FLERE AFTENARRANGEMENTER OG UDLUGTER
Vi holder masser af aftenarrangementer, der er inkluderet i din guideskole! F.eks. velkomstarrangement og galla-aften. Vi tager også på uddannelsesmæssige udflugter, ofte som en del af specialmodulet. Der kan tilvælges ekstra udflugter. 

Mulige tilvalg

Hvad er der af tilvalg?

Her på siden finder du de mulige tilvalg, som du kan tilføje til din guideuddannelse. De fleste af tilvalgene har vi gjort mulig som en ekstra service. F.eks. muligheden for at kunne få et eneværelse, hvis man har brug for det, eller at vi tegner en rejseforsikring for dig, hvis ikke du selv har en, der dækker. 

Nogle af mulighederne er også til dig, som vil have endnu mere ud af dine 5 uger på Mallorca/Cypern. 

Du kan læse mere om tilvalgene nedenfor og planlægge din guideskole, så du får den maksimale bedste oplevelse for dig!

 

REJSEFORSIKRING
Mange har igennem deres egne forsikringer (eller evt. families forsikringer) en rejseforsikring, der dækker dit guideskoleophold. Men det er vigtigt, at du sørger for at tjekke op på netop dette. Det er ikke alle forsikringer, der dækker guideskoler eller dækker alle 32 dage vi er af sted, da mange kun dækker de første 30 dage, du rejser ud af Danmark. 

Har du ikke selv en rejseforsikring kan du tilvælge en igennem Utopia. Så sørger vi for at tegne en forsikring for dig, der dækker det hele. Det er ikke den billigste på markedet, men det er meget enkelt fordi vi vil sørge for, at der ingen problemer opstår. 

Vi samarbejder med Europæiske rejseforsikring. Vores elever, der tilvælger dette, forsikres med en plus forsikring uden selvrisiko og med ulykke- samt bagageforsikring. Du kan se dækningsoversigten for rejseforsikringen hos Europæiske forsikring her. 
Rejseforsikring pris: 990 kr. 

OBS: Du kan tilvælge rejseforsikring op til 14 dage før afrejse. 

AFBESTILLINGSFORSIKRING
Man håber aldrig at skulle benytte sig af en afbestillingsforsikring, men skulle uheldet være ude og du bliver forhindret i at rejse, så kan en afbestillingsforsikring dække dit ophold. Det kan være ved egen sygdom f.eks. eller nærmeste familie. 
Afbestillingsforsikring pris: 1260 kr. 

Afbestillingsforsikringen skal tilføjes ved booking eller senest 48 timer efter betalt depositum. Ellers vil forsikringen ikke dække. 

UDFLUGTSPAKKEN
På Utopia Guideschool sætter vi en oprigtig ære i, at du får de absolut bedste og mest mindeværdige oplevelser med dig videre i bagagen. Guideskolen er endnu mere end en guideuddannelse - det er også fællesskab, hygge og at opleve verdenen! Ligesom når man arbejder som guide. 

Derfor sammensætter vi på hver guideskole en udflugtspakke med både aftenevents og udflugter. Der er noget for alle, når vi både tager ud og oplever øen til havs på f.eks. bådtur og til lands på fantastiske naturoplevelse, kulturelle by oplevelser eller med adrenalin i blodet med paragliding eller paintball. 
Udflugtspakke pris: 1599 kr.

HALVPENSION
Du kan på alle vores guideskoler tilvælge halvpension på Utopia-hotellet. Det betyder, at du spiser morgenmad og aftensmad i hotellet store restaurant med buffet morgen og aften. Der er altid alt fra æg, frisk frugt, show-cooking med omelet og pandekager mm. til morgenmad og til aften finder du både salatbar, show-cooking, kød udskæring, pasta-retter, stegte grøntsager mm. 
Pris for halvpension: 4495 kr. (for alle 5 uger)

Vi anbefaler alle vores elever at tilvælge halvpension og 95% af vores elever tilvælger også denne mulighed af to hovedårsager.
1. Det er det billigste i løbet af 5 uger
2. Det er det nemmeste og hyggeligste. 
Eleverne nyder at gå direkte i morgen- og aftenbuffeten hver dag og få maden direkte serveret uden selv at skulle kokkerere eller ud og spise hver dag. Vi har et område i buffeten kun til Utopia, hvor vi sidder sammen og både starter og slutter dagen i fællesskab. 

ENEVÆRELSE
Du deler værelse med 2 roomies på guideskolen. Man er altså 3 på hvert værelse. 
Hvis man gerne vil have et singleværelse, så er det selvfølgelig muligt, men der er en ekstra betaling til hotellet. 
Pris for eneværelse: 5499 kr. 

Fleksibel delbetaling

FLEKSIBEL DELBETALING AF DIN GUIDEUDDANNELSE

Når du bestiller din guideuddannelse betaler du ikke for dit ophold på én gang, men via delbetaling. Som udgangspunkt har du automatisk 3 ratebetalinger. 

1. Ved booking betales 0 kr. 
2. Indenfor 7 dage efter bestilling betaler du 2000 kr. 
3. 100 dage inden afrejse betaler du 3000 kr. 
4. 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Delbetalingen er fleksibel, og du har også mulighed for at kontakte os for at lave en aftale, der passer dig. Du kan kontakte os på mail info@guideschool.dk eller tlf. 48410181. 

Cashback

CASHBACK

Flere af rejseselskaberne i rejsebranchen, som rekrutterer fra Utopia Guideschool, belønner dig for at dedikere dig til rejsebranchen. De sætter pris på de guider, som er klar til at gøre karriere og tage flere sæsoner som guide hos dem. 

Det betyder at hos flere rejseselskaber, vil du blive tilbudt enten efteruddannelsen eller "cashback" af rejseselskaberne, som betyder at de tilbagebetaler en del af guideuddannelsens pris, hvis du f.eks. arbejder 3 sæsoner som guide i rejseselskabet. Du vil oftest kunne få refunderet 10.000 kr. af din guideuddannelse!