NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Guideuddannelsen

 - alt du skal vide

Fokus på personlig udvikling

Utopia Guideskole uddanner branchens bedste guider til rejsebranchen og gør dig 100% klar til at varetage verdens fedeste job som guide med hele din verden som arbejdsplads. Vi har branchens højeste ansættelsesprocent og tilbyder jobgaranti til alle beståede elever. 

På uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi ved udvikler mennesker. Det skaber de bedste guider til vores samarbejdspartnere og giver vores elever deres livs oplevelse samt minder for livet. 

For Utopia Guideskole er ikke kun en fantastisk guideuddannelse. Det er også personlig udvikling, venskaber for livet, kompetencer du kan bruge resten af dit liv, et kæmpe CV boost og en måned vi lover, du aldrig kommer til at glemme. Du lærer om kropssprog, at snakke foran større forsamlinger og at slippe nervøsiteten. Du skal prøve det hele på egen krop og vil prøve helt nye grænser af, så du bliver den bedste guide, du kan være. 

Tag din uddannelse på Utopia Guideskole - et springbræt til et fantastisk job i rejsebranchen!

Instruktører & undervisere

Utopias instruktørteam

blbl 

Eksterne instruktører

blbl

Personlig udvikling

Personlig udvikling

blblb

Mentorsamtaler

Mentor, coach blbl

Perfekt Match

Hos Utopia Guideschool sætter vi en stor ære i at arbejde efter princippet "Perfekt match" - og det er også det, der gør os til den foretrukne partner for rejseselskaberne i rejsebranchen. 

Fordi en ting er at komme ud i job, men noget andet er at komme ud i det RIGTIGE job. Det skal være det rigtige match mellem dig som ny guide, samtidig med at du er et godt match for din kommende arbejdsgiver i rejsebranchen. Vi forstår at matche den rigtige guideprofil med det rigtige guidejob og rejseselskab, og det er hvad, der skaber stor jobglæde senere hen - både for branchens nyeste guider og rejseselskaberne. 

Vi arbejder med "Perfekt match" under hele forløbet på guideskolen via individuelle mentorsamtaler og jobcoaching for at du ender med at komme ud i det helt rigtige job for dig. 

#UTOPIAFAMILY

ALLE vores elever bliver en del af #Utopiafamily – det er en ting som er helt sikkert, når du bestiller dit guideskole ophold ved Utopia. En gang Utopia, altid Utopia! Vi er med dig hele vejen, inden, under og efter guideskolen. Det betyder, at du altid har vejledning, personlig karriererådgivning eller gennemlæsning af kontrakter i dine fremtidige jobs i rejsebranchen. Men det betyder også et kæmpe fællesskab og fælles forståelse resten af livet. 

Utopia har også "Utopias guideforening" – som er en del af det vi kalder #Utopiafamily, som ALLE vores elever kommer til at opleve og blive en del af. En gruppe med de nyeste jobopslag og direkte rekruttering til rejseselskaberne. Vi tager ikke ekstra betaling, for at blive en del af vores guidefaglige forening.

Velkommen til Utopia Family.