NYHED 2024 - Bliv uddannet guide i Val Thorens  Læs mere her

Spørgsmål?

 - måske du finder svaret her

Ofte stillede spørgsmål og svar

Uddannelsen på Utopia Guideschool er bygget op omkring et grundforløb, hvor der så bygges et specialiseringsmodul på...

Grundforløbet & fag

Guideuddannelsen på Cypern tilbyder valg af et specialiseringmodul, hvor du kommer ekstra meget i dybden med et specifikt område indenfor rejsebranchen (denne mulighed har elever på vores skole i Østrig ikke på nuværende tidspunkt). Dette er også én af grundene til at skolen på Cypern er på 5 uger, hvor skolen i Østrig "kun" er på 4 uger (skolen i Østrig er allerede fokuseret på ski og adventure).

Personlighedsprofil (DISC)

Guideuddannelsen med Utopia Guideschool på Cypern bliver dit springbræt ud i verden. En beslutning, som du aldrig kommer til at fortryde.

Utopia Guideschool er den brancherelevante og personlige guideskole. Vi har sammensat et uddannelsesforløb på eksotiske Cypern som sikrer dig den mest professionelle, virkelighedsnære og omfattende rejselederuddannelse i branchen.

 

Bæredygtighed og turisme

1 ting er at komme ud i job, men noget andet er at komme ud i det RIGTIGE job. Her arbejder vi ud fra det vi kalder "Perfect Match". At det skal være det rigtige match mellem dig som ny medarbejder, men også et du er et godt match for din kommende arbejdsgiver i rejsebranchen. Læs mere om "Perfect Macth" her:

Perfect Match     >

Certificeret i førstehjælp

Når du ikke har undervisning så kan du begive dig ud på eventyr i de mange muligheder som Cypern og nærområdet har at byde på. 

For eksempel.....

Eksamener

Når du ikke har undervisning så kan du begive dig ud på eventyr i de mange muligheder som Cypern og nærområdet har at byde på. 

For eksempel.....